1np
Sinds December 2007 is Praktijk Bloei aangesloten bij Stichting 1nP. 1nP is een gecertificeerde netwerkorganisatie van professionele hulpverleners die Basis Geestelijke Gezondheidszorg (BGGZ) en Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ) aanbieden. In dit netwerk werken psychiaters, psychologen, maatschappelijk werkenden, verpleegkundigen en diverse gespecialiseerde (psycho)therapeuten samen voor diverse doelgroepen.

Voor verwijzing naar Basis Geestelijke Gezondheidszorg (BGGZ) en Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ) is een verwijzing van de huisarts noodzakelijk. Uw huisarts dient een inschatting te maken of er basis- of specialistische zorg nodig is en daar de verwijzing voor te maken. Indien u zich aanmeld bij 1np, wordt er een dossier aangelegd. En wordt er na de intake bij Praktijk Bloei en een psychotherapeut of psychiater, een diagnose gesteld en een behandelbudget (DBC) aangevraagd. Zowel Basis Geestelijke Gezondheidszorg (BGGZ) als Specialistische Geestelijke Gezondheidszorg (SGGZ) worden volledig vergoed door de zorgverzekeraar vanuit het basispakket van uw zorgverzekering. Let wel op uw eigen risico en de eigen bijdrage voor tweedelijns GGZ. De financiële vergoeding wordt verder geheel door Praktijk Bloei en 1np geregeld. Ook kunt u eenvoudig terecht bij andere professionals binnen het netwerk voor een combinatie van gesprekstherapie en beeldende therapie, of in geval van crisis, voor crisisopvang.

Het is mogelijk om voorafgaand aan de aanmelding en intake eerst voor een vrijblijvende kennismakingsgesprek naar Praktijk Bloei te komen. Zodat u beter weet of beeldende therapie een geschikte behandelvorm voor u is, of het klikt met de therapeut, en welke intensiteit van behandeling waarschijnlijk het beste geschikt is.

Neem voor meer informatie betreft de aanmeldprocedure contact op met Praktijk Bloei via telefoonnummer 06-44842470 of de mail info@praktijkbloei.nl.

Voor meer informatie over de werkwijze van 1np klikt u op de volgende link of het onderstaande logo om doorgelinkt te worden naar de website van 1np.


naar bovennaar volgende pagina