Depressie en angstklachten therapie Amsterdam

Beeldende therapie bij
depressie & angstklachten

Als je al langere tijd somber bent, negatieve gedachten hebt over jezelf of de wereld om je heen, je moe en / of gejaagd bent, een je slecht kan concentreren, heb je mogelijk een depressie. Misschien heb je deze klachten nog niet zo lang, en zijn ze gerelateerd aan je huidige situatie, misschien heb je deze klachten al lang, in beide gevallen kan het goed zijn om behandeling te zoeken. Misschien heb je al behandeling en medicatie (gehad) voor deze klachten en heb je een andere ingang of intensivering van behandeling nodig. Beeldende therapie richt zich bij depressie op activatie van het denken en voelen, door te gaan doen. Thema’s om in beeld mee te gaan werken kunnen zijn; dat wat misschien al vaak besproken is, of dat waar moeilijk woorden voor te vinden zijn om de dekking te laden. We zullen aandacht geven aan het transformeren van de negatieve overtuigingen, en het gaan zien van je kwaliteiten en waarden in het leven. Misschien geloof je er nu nog niet in, dat hoeft ook niet.

Angstklachten

Met zowel depressie als angstklachten heb ik veel ervaring in mijn werk, ook met ernstige problematiek. Zie mijn cv op LinkedIn.

Voor wie is een behandeling bij Praktijk Bloei niet: Te zware problematiek voor een vrijgevestigde behandelaar, crisis. Jonger dan 21 jaar.

Missie en motto

Mijn missie is om jou meer in balans brengen met jezelf, met je heden en verleden, met je stemmingen en emoties. Door je te steunen in je emotionele ontwikkeling geef ik je de kans meer kracht en plezier te ervaren. Ik hoop dat je daardoor meer je hart durft te volgen en je meer vrij zult voelen om te kiezen wat bij je past in dit leven. Daar is moed voor nodig. Moed om oude gewoontes los te laten.

Mijn motto is: durf jezelf te zijn, gebruik je talenten, verbloem jezelf niet en bloei!