Hulp voor zorgverleners Amsterdam

Hulp voor zorgverleners

Met regelmaat komen er collega’s in behandeling. Daarnaast heb ik 1,5 jaar gewerkt in een professionele organisatie gericht op zorg voor zorgverleners. Je klachten kunnen diverse aard zijn (zie andere pagina’s), en je zoekt behandeling en steun waar je je veilig en serieus genomen voelt. Als collega in het vak, behandel ik je gelijkwaardig en met respect voor jouw kennis en wensen. Als hoger opgeleide heb je de woorden en de kennis waarschijnlijk wel, maar nu gaat het over jouw eigen kwetsbare kant, of blinde vlekken. Het voelen en doorwerken van je proces in beeld ipv woorden kan daarbij zeer behulpzaam zijn. Voel je welkom om contact op te nemen voor een vrijblijvende kennismaking.

Voor wie is een behandeling bij Praktijk Bloei niet: Te zware problematiek voor een vrijgevestigde behandelaar, crisis. Jonger dan 21 jaar.

Missie en motto

Mijn missie is om jou meer in balans brengen met jezelf, met je heden en verleden, met je stemmingen en emoties. Door je te steunen in je emotionele ontwikkeling geef ik je de kans meer kracht en plezier te ervaren. Ik hoop dat je daardoor meer je hart durft te volgen en je meer vrij zult voelen om te kiezen wat bij je past in dit leven. Daar is moed voor nodig. Moed om oude gewoontes los te laten.

Mijn motto is: durf jezelf te zijn, gebruik je talenten, verbloem jezelf niet en bloei!