Levensfase ondersteuning Amsterdam

Levensfase ondersteuning

De verschillende fases en overgangen in het leven brengen verandering en disbalans. Het dertigersdilemma, de overgang, ‘is dit alles’, pensionering, samenwonen, scheiden, ouders worden, verwachtingen van de maatschappij. Het vraagt veel van ons en kan confronterend zijn. Als je aanleg hebt voor bipolaire, of depressieve episodes, spanningsgevoelig bent of andere onderliggende problematiek, kan dit de druppel zijn die je uit balans brengt en klachten nemen toe. Kortdurende therapie of misschien toch wat langere steun, om betere tools te ontwikkelen om de overgangen van de fases te verwerken en vorm te geven. We onderzoeken jouw waarden en in het beeldend werk krijg je de ruimte om terug te blikken en vooruit durven dromen om nu je leven te kunnen leven.

Voor wie is een behandeling bij Praktijk Bloei niet: Te zware problematiek voor een vrijgevestigde behandelaar, crisis. Jonger dan 21 jaar.

Missie en motto

Mijn missie is om jou meer in balans brengen met jezelf, met je heden en verleden, met je stemmingen en emoties. Door je te steunen in je emotionele ontwikkeling geef ik je de kans meer kracht en plezier te ervaren. Ik hoop dat je daardoor meer je hart durft te volgen en je meer vrij zult voelen om te kiezen wat bij je past in dit leven. Daar is moed voor nodig. Moed om oude gewoontes los te laten.

Mijn motto is: durf jezelf te zijn, gebruik je talenten, verbloem jezelf niet en bloei!