Rouwverwerking therapie Amsterdam

Ondersteuning bij rouwverwerking

Je kunt rouwen om het verlies van een dierbare, of om het verlies van iets wat jou dierbaar was. Als het verdriet diep en beangstigend is, als het maar duurt, als alle goedbedoelde adviezen niet blijken te helpen, als je misschien ook wel boos bent, en je weet niet hoe dat kwijt te raken, dan is het papier groot, de klei geduldig en geeft steen de juiste weerstand. Het werken met materialen biedt veel ruimte voor symboliek en rituelen. Het doorwerken van thema’s in de veilige afgebakende ruimte van de praktijk en de methodiek die ik gebruik helpt het rouwproces. Je maakt het tastbaar, en daarmee kan je er plek en vorm aan geven. En als de tijd rijp is, meer loslaten.

Voor wie is een behandeling bij Praktijk Bloei niet: Te zware problematiek voor een vrijgevestigde behandelaar, crisis. Jonger dan 21 jaar.

Missie en motto

Mijn missie is om jou meer in balans brengen met jezelf, met je heden en verleden, met je stemmingen en emoties. Door je te steunen in je emotionele ontwikkeling geef ik je de kans meer kracht en plezier te ervaren. Ik hoop dat je daardoor meer je hart durft te volgen en je meer vrij zult voelen om te kiezen wat bij je past in dit leven. Daar is moed voor nodig. Moed om oude gewoontes los te laten.

Mijn motto is: durf jezelf te zijn, gebruik je talenten, verbloem jezelf niet en bloei!